ابلاغ قانون تغییر روش بررسی بودجه در مجلس توسط رئیس جمهور-راهبرد معاصر
علم‌الهدی: سخنگوی دولت گفته «سیاست دولت در مقابل مسئله حجاب سیاست سلبی نیست» | رهبری می‌گویند بی‌حجابی جرم است، مگر می‌شود دولت بگوید سیاستش مقابله با جرم نیست؟ پاسخ یک منبع نزدیک به قالیباف به سخنان نخست وزیر لبنان در خصوص آتش بس قالیباف در گفتگو با روزنامه فرانسوی فیگارو: از هر تصمیم مجلس، دولت و مقاومت لبنان حمایت می‌کنیم خطیب جمعه تهران: اسرائیل منتظر معجزه غزه و لبنان باشد | هشدار جدی برای تل‌آویو و شرکای آن سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان واکنش متفاوت زیباکلام به ترور یحیی السنوار توسط اسرائیل: چقدر می‌گفتند زیر تونل‌ها پنهان شده است محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست عضو کمیسیون آموزش مجلس: تعداد بازماندگان از تحصیل به‌دلیل فقر نگران‌کننده است پاسخ یوسف پزشکیان به اظهاراتی که رسایی به رئیس‌جمهور نسبت داد فرمانده نیروی دریایی ارتش به المیادین: واکنش ما شدید و شوکه کننده خواهد بود رهبر انقلاب: تکریم سرکار خانم مصطفوی کاری شایسته است | ایشان با استقامتی که از فرزندِ امام خمینی انتظار می‌رود پایبندی خود را به خط امام نشان دادند؛ یک نمونه آن تشکیل انجمن دفاع از فلسطین است فاطمه مهاجرانی: اولویت دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۴ توجه به اقشار کم‌درآمد است پزشکیان: قرار نیست به هر قیمتی به سمت توسعه حرکت کنیم شهید نیلفروشان در خانه ابدی خود آرام گرفت + فیلم مراسم تشییع شهید نیلفروشان | بدرقه فرزند ایران در آغوش مردم نصف جهان؛ راه شهدا ادامه دارد

ابلاغ قانون تغییر روش بررسی بودجه در مجلس توسط رئیس جمهور

رئیس‌جمهور قانون تغییر روش بررسی بودجه در مجلس را ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور «قانون اصلاح ماده (۱۸۲) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی» که نحوه رسیدگی به لایحه بودجه را از شکل یک‌شوری به دوشوری تغییر داده، برای اجرا به مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

بر اساس اصلاحیه جزء یک ماده ۱۸۲، ابتدا لایحه بودجه به همراه پیوست‌ها و جداول به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌شود و کمیسیون موظف است حداکثر ظرف ۵ روز از زمان وصول لایحه، گزارش خود را درباره کلیات منتشر کند. گزارش کمیسیون تلفیق مطابق آیین‌نامه داخلی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

در جلسه رسیدگی به کلیات، بعد از گزارش کمیسیون تلفیق، گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات نیز به مدت ۱۰ دقیقه استماع می‌شود. سپس مطابق بند ج ماده ۱۰۸ قانون آیین‌نامه داخلی، کلیات لایحه بودجه مورد رسیدگی قرار گرفته و رأی‌گیری به عمل می‌آید.

چنانچه کلیات به تصویب مجلس برسد، نمایندگان می‌توانند حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز پیشنهاد‌های خود را به کمیسیون‌های تخصصی تقدیم کنند. پس از انتشار گزارش شور دوم نیز کمیسیون‌های تخصصی و نمایندگان ۱۰ روز فرصت دارند تا پیشنهادات خود را ثبت کنند.

اگر کلیات لایحه بودجه به تصویب مجلس نرسد، مراتب به دولت اعلام می‌شود تا حداکثر در مدت ۱۵ روز لایحه را اصلاح و به مجلس ارائه کند تا در صورت تصویب کلیات در مجلس، رسیدگی به جزئیات مطابق فرآیند این ماده انجام شود. مدت مذکور با موافقت هیأت رئیسه حداکثر تا مدت ۱۰ روز قابل تمدید است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار